flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади заступника керівника апарату Іршавського районного суду Закарпатської області (21.04.2017)

03 квітня 2017, 16:34

Наказом начальника ТУ ДСА України в Закарпатській області від 03.04.2017 року № 28/03-05 оголошено конкурс на зайняття вакантної посади категорії "Б" - заступника керівника апарату Іршавського районного суду Закарпатської області.

З умовами проведення конкурсу на зайняття даної посади державної служби можна ознайомитися на офіційних веб-сайтах НАДС України з питань державної служби та ТУ ДСА України в Закарпатській області.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає в установленому порядку до конкурсної комісіїдля проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад державної служби категорії "Б", "В" ТУ ДСА України в Закарпатській області.

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка;

6) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (2016);

Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування подається у вигляді роздрукованого примірника із сайту Національного агентства з питань запобігання корупції.

 Термін прийняття документів - 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на сайті Національного агенства України з питань державної служби.

Дата,час і місце проведення конкурсу - 21.04.2017 року, посаток о 10.00, за адресою: ТУ ДСА України в Закарпатській області, вул. Загорська,30 88017 м.Ужгород.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати у завідувача сектром по роботі з персоналом ТУ ДСА України в Закарпатській області Курах Наталії Василівни за телефоном (0312)64-15-10 або надіславши лист на електронну адресу: kvalifkomisija@zk.court.gov.ua