flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Берегівський районний суд Закарпатської області взято під охорону

07 грудня 2020, 14:00

Берегівський районний суд Закарпатської області тепер охоронятимуть співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області.

До слова, це вже одинадцятий суд, де служать судові охоронці Закарпаття. 

Начальник територіального управління ДСА України в Закарпатській області Олександр Олександрович Кошинський зазначив: "віднині в Берегівському районному суді  буде безпечніше, адже про безпеку та громадський порядок тут дбатимуть судові охоронці Закарпаття".

Присутніх Олександр Олександрович попросив всебічно підтримати співробітників. 

Начальник територіального управління, полковник Служби судової охорони Роман Миколайович Мушак зазначив: "наші співробітники пройшли службову підготовку,  мають практичний досвід роботи у силових структурах та готові самовіддано служити. З вашою підтримкою все у нас вийде". 

Голові суду Івану Івановичу Ільтю вручено пам’ятку табличку Служби судової охорони. Вона, як доказ того, що кожен, хто тут перебуває – у безпеці. 

Своєю чергою, Іван Іванович привітав співробітників та побажав їм добрих робочих буднів. Він висловив сподівання, що зміна організації охорони суду виправдає сподівання кожного.