flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДСА України Зеновій Холоднюк здійснив робочу поїздку до Закарпаття

25 серпня 2020, 16:35

Голова Державної судової адміністрації України – Зеновій Васильович Холоднюк, 21 серпня 2020 року, відвідав Закарпаття з робочим візитом, у ході якого, зокрема, в Ужгороді оглянув приміщення  Закарпатського апеляційного суду по вулиці Довженка, 7 та проінспектував хід ремонтно-реставраційних робіт приміщення Закарпатського окружного адміністративного суду на площі Народній, 5, яке закріплене на праві оперативного управління за Закарпатським окружним адміністративним судом відповідно до наказу ДСА України від 12.06.2017 року  №743 «Про закріплення нерухомого майна, розташованого на площі Народній, 5 у м. Ужгороді».

 

Також, Зеновій Васильович Холоднюк відвідав територіальне управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області та провів робочу зустріч з колективом.

Того ж дня, у місті Хуст Зеновій Васильович оглянув хід будівництва нової адміністративної будівлі Хустського районного суду, яке розпочато у липні 2020 року. Під будівництво відведена земельна ділянка загальною площею 1932 м.кв., що знаходиться в центральній частині міста по вул. Пушкіна, є складовою частиною історичного ареалу міста Хуст та знаходиться в охоронній зоні пам’ятки місцевого значення «Чеське містечко». Проектом «Будівництво адміністративної будівлі Хустського районного суду по вул. Пушкіна б/н у м. Хуст» передбачено зведення сучасної чотириповерхової будівлі з внутрішнім двориком, відкритою громадською та закритою службовою зонами.