flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Разом до перемоги: захисники отримають потужні дрони!

16 квітня 2024, 14:19

Суддями Берегівського, Воловецького, Тячівського та Хустського районних судів, Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області підтримано ініціативу профспілок Служби судової охорони та за рахунок власних коштів суддів закуплено 10 комплексів FPV-дронів Jalo7 та Jalo10.

Ці комплекси складаються як безпосередньо із самих літальних апаратів, так і з комплектуючих до них: акумуляторів, виносної антени, відео-шолому, пульту керування та зарядного пристрою. Головною відмінністю та перевагою цих «пташок» є керування через спеціальні окуляри, бо саме це робить дрон швидким та маневреним і дозволяє не лише ефективно знищувати піхоту та техніку ворога, але і корегувати вогонь та вести розвідку. Такі дрони бійці прозвали «смертельне жало».

За сприяння територіального управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області та територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області 15 квітня поточного року FPV-дрони передані бійцям Центру спеціального призначення «Омега» НГУ.

 

Дякуємо кожному та кожній, хто боронить наші землі та допомагає нашим захисникам нищити ворога! Працюємо разом заради перемоги!